Face fructe cu gust intens. Este o plantă perenă, poate produce nuci delicioase timp de zeci de ani, acestea fiind uimitor de gustoase. În plus, fortifică organismul cu multe vitamine și minerale. Acest soi este mediu târziu. Nucile pot fi recoltate la începutul lunii august și în septembrie. În ciuda faptului că sunt destul de bogate în calorii, conțin o mulțime de vitamine și microelemente, printre care: acizi grași polinesaturați; Coenzima Q10; Vitamina C; calciu; fier.
Plantare și îngrijire
Cultivarea acestui arbore de mare dimensiune necesită mult spațiu liber. El preferă zonele însorite, cu sol fertil. În fiecare an, se utilizează îngrășăminte, primăvara și toamna. Nu este permisă sădirea în zone saline, cu sol umed sau în apropierea apei subterane.
Avantajele soiului:
Rezistența la boli;
Rezistență la îngheț – chiar și în ierni aspre, tolerează temperaturi de până la -40 grade C;
Randament ridicat, valoare nutritivă ridicată a fructelor;
Coajă subțire, miez uleios, gustos;
Perioada de însămânțare: martie – noiembrie
Perioada de coacere: octombrie
Caracteristici varietate americană
Înălțimea la maturitate 8 m
Distanța de plantare 6 x 6 m
Condiții de lumină soare, penumbră
Rezistența la îngheț – 35°С
Productivitate 20 – 30 kg per plantă
Greutatea rodului 15 – 20 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.